0315 - 2 31 222 / 06 - 31 787 596

Kruipende insecten

Mieren, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen en zilvervisjes

Het zijn niet die paar kruipende insecten die je ziet, maar de duizenden die je niet ziet. De juiste bestrijding is dan ook noodzakelijk. Kruipend ongedierte verspreidt zich snel. Wees er daarom snel bij en laat dit ongedierte vakkundig verwijderen.

Neem contact op met RTA Plaagdierbestrijding

Mieren

Mieren zijn sociaal levende, statenvormende insecten. Om te voorkomen dat mieren van buiten worden aangetrokken, dient men levensmiddelen die aantrekkelijk voor hen zijn, zoals zoete producten als jam, suiker en dergelijke te bewaren in goed gesloten potten of bussen. 's Nachts geen vuil vaatwerk laten staan en afvalemmers goed gesloten houden, helpt ook bij het vermijden van mierenoverlast.

 

Kakkerlakken

Kakkerlakken komen zeer algemeen voor in centraal verwarmde gebouwen, in levensmiddelenproductiebedrijven en aan boord van schepen. Deze insecten zijn ongewenst omdat ze onder meer voedsel vervuilen en bacteriën en schimmelsporen kunnen overbrengen. Ze verspreiden een onaangename geur en zijn door de grote aantallen waarin ze voor kunnen komen uitermate hinderlijk.

 

Vlooien

Bijna iedere hond of kat heeft wel een paar vlooien. Soms merk je daar weinig van, maar bij warm weer kan een vlo in vier weken duizenden nakomelingen krijgen, die allemaal op zoek gaan naar eten: bloed! Bij een vlooienplaag in huis is de boosdoener bijna altijd de kattenvlo, die zijn kaken ook graag in honden of andere huisdieren zet.

 

Bedwantsen

Deze insecten, die vaak ten onrechte met de naam 'wandluis' werden betiteld, komen over de gehele wereld voor. Het zijn in gebouwen levende parasieten van warmbloedige dieren die zich meestal voeden met het bloed van de mens. Indien bedwantsen in grote aantallen in een ruimte (bijvoorbeeld de slaapkamer) aanwezig zijn, is er een karakteristieke geur te bespeuren.

 

Zilvervisjes en papiervisjes

Deze vleugelloze insecten komen zeer algemeen voor in geringe aantallen maar kunnen zich snel vermeerderen. Het is van groot belang dat men de juiste soort vaststelt, aangezien beide soorten totaal verschillende eisen stellen aan de relatieve luchtvochtigheid van de omgeving waarin ze voorkomen en de bestrijding van deze beide soorten, zo die al noodzakelijk is, daarom totaal verschilt.

Last van kruipende insecten? Bel 0315 - 231 222  of

Neem contact op met RTA Plaagdierbestrijding

RTA Plaagdierbestrijding
Kattenbrink 14
7055 AT Heelweg

rtaplaagdierbestrijding.nl

T: 0315 - 2 31 222
M: 06 - 31 787 596
E: info@rtaplaagdierbestrijding.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten


KvK nr: 52055094
BTW nr: 161459912B01

 

RTA Plaagdierbestrijding maakt onderdeel uit van Riooltechniek Achterhoek.

De plaagdierspecialist van de Achterhoek